THOMPSON GOLV – DIN GOLVEXPERT I STOCKHOLM
Thompson Golv etablerades 2009 och utför allt inom golvläggning, golvslipning, reperationer och underhåll.

Vi har utfört projekt så lite som 5kvm ända upp till 10.000kvm runt om i StorStockholm. Vår hjälpsamma och vänliga personal är utbildade för att svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter de bästa golvlösningarna för varje kund. Med vår kombination av lång branscherfarenhet, yrkeskunnande och ständig vilja att utvecklas kan vi lova hög kvalitet på vårt arbete. Oavsett vad du söker, oavsett om det är en klassisk laminat för en ibland används extra rum eller ett fast rustikt trägolv för att skapa den där speciella ”wow-effekten”, så hjälper vi dig med det. Vi är experter på alla typer av golv, och kan ge dig de golvprodukter som du behöver och besvara eventuella frågor du har när du gör ditt köp.

Din golvläggare i Stockholm
Om du bygger nytt eller renoverar kan vi på Thompson Golv hjälpa dig med golvläggningen. Vi hanterar de flesta typer av modeller och uppfyller den önskan som finns. Mörkt och rustikt eller ljust och romantiskt? Valet är helt och hållet upp till dig. Om du är osäker hjälper våra medarbetade dig med rådgivning för att uppnå optimalt resultat.

Parkettslipning Stockholm
Om ditt golv åldrats och drabbats av slitage kan vi ta vara samt vårda detta på bästa sätt. På Thompson Golv besitter vi kunskap angående trägolv som exempelvis parkett. Man kan genomföra en parkettslipning eller andra typer av golvslipningar när man vill bevara sitt befintliga golv. Är underlaget i relativt gott skick går det enkelt återfå som nytt igen.

Genom att installera stavparkett i sitt hem bidrar man med en visuell effekt samt stil. Vare sig det är en klassisk eller modern känsla du är ute efter kan vi på Thompson Golv hjälpa dig. Vi är oerhört stolta över att erbjuda några av Stockholms bästa mest trogna golvläggare som genom yrkeskunskap och kvalitetstänk kan utföra arbetet som tänkt oavsett om det är på kontoret eller hemma.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

   eller ring oss 0735-233456